maanantai 18. maaliskuuta 2013

Google Readerista Bloglovin:iin


Tämän uutisen takia siirsin kaikki seuraamani blogit bloglovin:iin. 
Eli Google Reader ajetaan alas 1. Heinäkuuta.
Täältäkin löytyy asiasta.
 
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


6 kommenttia:

 1. Harmi kun Reader loppuu, joku pitäisi valita tilalle. Vielä en ole syventynyt tuohon tarkemmin. Miltä tuntuu Bloglovin käyttää vanhaan verrattuna, olisi kiva kuulla kokemuksiasi? Vaihto ainakin on tehty helpon tuntuiseksi.

  VastaaPoista
 2. Vaihto oli tosi helppoa. Google Reader tuntuu vähän 'karhealta' tai viimeistelemättömältä, kun taas Bloglovin'in ulkoasu miellyttää enemmän silmää ;)
  Minulle kuitenkin riittää, että selkeästi näkee mitä on luettu ja mitä ei ja että blogit saa kategorisoitua esim. valokuvaus, taide, lifestyle jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, taidan uskaltaa kokeilla tai siten tutkin vielä tuota feedlyä.

   Poista
  2. Millin, minun blogissa on pieni "arvostelu" Feedlystä: http://lepoland.blogspot.fi/2013/03/hyvasti-google-reader-kauan-elakoon.html

   Poista
  3. Minäkin jätin muutaman kommentin Feedlystä Pasin blogiin ;)

   Poista
 3. Itse kävin monta vaihtoehtoa läpi ja valitsin feedlyn, sopii minun tarpeisiin ja on tosi nätin näköinen. Samat vaatimukset muuten kuin sinulla, mutta tärkeää oli myös se, että blogien lueskelu onnistuu yhtä näppärästi myös puhelimella. Kaikki Google Readerin blogit sai siirrettyäkerralla feedlyyn parilla hiiren klikillä. Suosittelen, ei ne kaikki 500000, jotka vaihtoivat viikonloppuna Readerin Feedlyyn voi olla väärässä.

  VastaaPoista