sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Karelska piroger - Karjalanpiirakoita

Man skall alltid prova på något nytt.
Nu har jag gjort mina första karelska piroger.
Med handledning av svärmor.

Aina täytyy kokeilla jotakin uutta.
Nyt olen tehnyt ensimmäiset karjalanpiirakkani.
Anopin opastuksella.


Riisipiirakat

Kuoritaikina:
2 dl kylmää vettä
1 tl suolaa
4 dl ruisjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1-2 rkl öljyä

Täyte:
4 dl vettä
3 dl puuroriisiä
1 l maitoa
2 tl suolaa
1 muna (lisätään valmiiseen
jäähtyneeseen riisipuuroon)

Voitelu:
50 g voita
1 dl vettä

300 astetta 15 min


Nu vågar jag nog göra dem på egen hand också.
Nyt uskallan tehdä niitä omin päinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti