torstai 6. joulukuuta 2012

Glögg - Glögi


Minulla on vanha kirjanen vuodelta 1945, 
jossa on juotavien reseptejä. 


Reseptiä Tysk Glögg (Glühwein) 
olen muokannut seuraavanlaisesti:

1/2 dl vettä
1 sitruunan kuori raastettuna + mehu
1 appelsiinin kuori raastettuna + mehu
2 kanelitankoa
10 neilikkaa
2 dl sokeria
pullo punaviiniä (tällä kertaa Il Papavero Rosso)

Kaikki paitsi punaviini kiehautetaan.
Ei siivilöidä mausteita pois, vaan lisätään 
punaviini. Annetaan maustua.
Kuumennetaan ennen tarjoilua.



 
Hyvää itsenäisyyspäivää!
Trevlig självständighetsdag!


2 kommenttia:

  1. Näin kylmällä talvisäällä kuuma glögi on ihanaa...Mun blogien nimet ja osoitteet muuttuivat...

    VastaaPoista