Minulla on vanha kirjanen vuodelta 1945,
jossa on juotavien reseptejä.
Reseptiä Tysk Glögg (Glühwein)
olen muokannut seuraavanlaisesti:
1/2 dl vettä
1 sitruunan kuori raastettuna + mehu
1 appelsiinin kuori raastettuna + mehu
2 kanelitankoa
10 neilikkaa
2 dl sokeria
pullo punaviiniä (tällä kertaa Il Papavero Rosso)
Kaikki paitsi punaviini kiehautetaan.
Ei siivilöidä mausteita pois, vaan lisätään
punaviini. Annetaan maustua.
Kuumennetaan ennen tarjoilua.
Hyvää itsenäisyyspäivää!
Trevlig självständighetsdag!
Kiitos samoin itsellesi!
VastaaPoistaNäin kylmällä talvisäällä kuuma glögi on ihanaa...Mun blogien nimet ja osoitteet muuttuivat...
VastaaPoista