sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Farsdag - Isänpäivä


Renskav med rosepeppar och potatismos:
Bryn renskaven i stekpannan.
Blanda ner en ask naturell färskost.
Krydda med rosepeppar (mycket) och salt.
Servera med potatismos, grönsaker och lingonsylt.
Enkelt och jättegott!

Poronkäristystä roseepippurilla sekä perunamuusia:
Ruskista poronkäristys paistinpannulla.
Sekoita joukkoon rasiallinen maustamatonta tuorejuustoa.
Mausta roseepippurilla (runsaasti) ja suolalla.
Tarjoa perunamuusin, vihannesten ja puolukkahillon kanssa.
Yksinkertaista ja hyvää!


Trevlig farsdag!
Hyvää isänpäivää!

----

Tervetuloa lukijaksi Harakka!


3 kommenttia:

  1. Kylläpä olikin herkkullinen isänpäivä lounas!
    Hyvää Isänpäivä iltaa sinnekkin!

    VastaaPoista
  2. Hei! Nyt en muista olenko käynyt aiemmin katsomassa blogiasi, nyt tulin! Ihania akvarelleja ja piirustuksia sinulla, vau!
    Hyvää isänpäivän iltaa teillekin, maukkaan näköinen ateria, nam!
    (Terkut Saaripalstalta siis)

    VastaaPoista